Semnificatia dintilor din vise

Dinti in visSemnificatiile comune ale dintilor din vise

Dintii din vise simbolizeaza (interpretare vis dinti), de obicei, verbalizare sau exprimare. Acestia semnifica, de asemenea, sentimentul de incredere sociala a visatorului. Pierderea dintilor reprezinta, de multe ori, incapacitatea de a intelege sau de a comunica o problema personala. Dintii lipsa pot indica lipsa de incredere in situatiile sociale sau interpersonale si dificultatea de a vorbi in public sau de exprima sentimentele intime.

Dintii sunt elemente anatomice extrem de importante pentru toate mamiferele. Mai mult decat atat, acestia sunt necesari pentru supravietuire. In functie de context, dintii pot simboliza, de asemenea, agresiune. Imagineaza-ti, de pilda, un caine care isi arata coltii.

Visele cu muscaturi

Dintii au capacitatea de a musca. Prezenta lor intr-un vis poate simboliza faptul ca exista ceva care il “mananca” in interior sau il framanta pe visator. A visa ca musti o alta persoana poate simboliza agresivitate si furie fata de respectiva persoana. Daca visezi ca esti muscat de altcineva poate semnifica faptul ca acea persoana incearca sa “ajunga la tine” si sa-ti intre sub piele.

Visele in care iti pierzi dintii

Pierderea dintilor poate simboliza temerile si anxietatile asociate cu impotenta, lucru constatat si din faptul ca acest tip de vise apar mai frecvent in randul persoanelor in varsta, care se simt tot mai putin atractive. De asemenea, pierderea dintilor poate simboliza un regres din copilarie, in perioada in care caderea dintilor de lapte era un lucru obisnuit.

Visele cu proteze dentare

Protezele dentare pot simboliza o pierdere de integritate sau a abilitatilor (ca la batranete, de exemplu). Totodata, protezele dentare transmit nesiguranta si falsitate; visatorul poate sa fi exprimat declaratii false in viata reala, sau a intalnit un individ necinstit.

Visele cu dinti cariati

Cariile, durerile de dinti si alte boli legate de cavitatea bucala pot simboliza adesea un schimb dur de cuvinte. Acest lucru ar putea semnifica, de asemenea, un regret din viata reala a visatorului in care a avut un schimb de replici cu cineva din familie, la locul de munca sau cu persoana iubita. Dintii cariati se pot referi, totodata, la “dintii dulci” si pot simboliza o relatie intensa, care s-a incheiat negativ pentru visator.

Visele cu obturatii de canal la nivelul dintilor

Acest gen de vise pot fi foarte puternice si emotionante pentru visator, simbolizand ceva special. O obturatie de canal poate reprezenta faptul ca visatorul incearca sa ajunga la “radacina” unei probleme care exista de mult timp si a provocat durere pentru acesta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s